räknare

Välkommen till familjen!

Senaste veckan har uppdateringarna inte varit så intensiva, det ber vi om ursäkt för.
-
Jag och Jonssa åkte tillsammans med tre andra till Trondheim i början av förra veckan, för att fixa lägenhet och sådant, men på vägen dit stannade vi i Kall och övernattade. Men inge Kall utan fiske tänkte vi, som självklart packat ner våra fiskespön. Vi begav oss upp till Gärstjärn!
-
Ut med flöten och fram med spö nummer två. Testade kasta dynamiten i x-antal minuter utan resultat. det vakade här och där, men huggen uteblev.
-
Men jag som varit inne på Jaktia i birsta veckan innan hade ett Ess i skjortärmen.
Bombarda flöte och flytfluga!

-

efter bara 5-7 kast satt första öringen på flugan. dessvärre slet den sig loss innan vi fick in den till land. och tio minuter senare satt öring nummer två. en liten rackare på ca . 2 hg, som strax efter fotograferingen fick återgå till vattnet.
Men för utom den fisketuren har det inte blivit så mycket, Två små gäddor alldeles efter kraftverket i matfors är allt.
Så jag har istället för att fiska, spenderat tiden på Tradera.com och spanat efter prylar.
Nu i veckan budade jag in dessa juveler. Riktiga fynd om ni frågar mig!
Rapala Glidin' Rap - Välkommen till familjen
-
/S

Öringsfiske

Pappa,Petter & jag tog en tur till en stuga i skogen som Metso äger. Blev totalt 4 öringar,1 regnbåge,1 lake och några abborrar. Efter några timmar vid sjön så tyckte Petter att det var dags att kliva ner sig och det tackar jag han för, medans han bytte strumpor så passade jag på att dra en öring strax över kilot på hans spö, helt kanon. Jag nämnar inga namn men en person grämer sig säkert fortfarande över ett trasigt jerkspö och ett flöte som sitter högst upp i en fantastisk fin gran.















En trevlig fiskeresa där alla fick fisk och fisket var skapligt iaf.

//A.Jonsson


Tron



Tron besöktes mitt på dagen igår & det blev bara 3 st, samtliga tagna av Ekdahl. Själv tappade jag en gädda samt en abborre.

Simon jerkade och efter kom två fina abborrar i 7-8 hektosklassen, medans jag bytte till en softbait så höll Simon abborrarna kvar vid båten och direkt när jag doppade ner mitt bete så sög ena abborren in det. Dock så sprattlade den sig lös när vi skulle lytfa in den i båten så vi fick ingen bild.


Nu bär det iväg på öringsfiske med pappa & petter, mer om det på söndag.

//A.Jonsson

Om

Min profilbild

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se